veranda's / Vrijstaand / Veranda Douglas Duplo 120 /

Vrijstaande Veranda douglas duplo 406cm Breed

Vrijstaande Veranda douglas duplo 406cm Breed

Veranda Douglas Duplo 120 + Polycarbonaatsysteem LT20 - Vrijstaand breedte 406cm

Levertijd bij afhalen is ongeveer 1 week, en bij verzenden ongeveer 2 weken.

2 weken

€ 1.275,00
€ 1.150,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Veranda Douglas Duplo - Vrijstaand

 

Een compleet bouwpakket van Douglas Duplo balkhout voor het maken van een veranda, overkapping of carport. Het gehele pakket wordt kant en klaar geleverd en voorzien van alle inkepingen. Een pakket bestaat uit:

 

-       4 of 6 Staanders 120x120x2500mm
-       2 schoren per staander
-       Gordingen van 58x140mm
-       2x Dwarsbalk 120x120mm
-       2x Gootplank
-       Daksysteem LT20 Vrijstaand 

 

De veranda kan in vele standaard maatvoeringen worden geleverd. Maatwerk is ook mogelijk. Hierbij worden alle platen evenredig verdeeld. u besteld de bovenliggende maat en daar komt 10% extra bij aan maatwerk kosten. (maten invullen in het opmerkingsveld).

 

Er wordt gedroogd Duplo verlijmd geschaafd Douglas balkhout gebruikt. De voordelen van het verlijmen van staanders en gordingen zijn: minder kromtrekken, minder kans op scheurvormingen, nóg sterker en duurzamer dan massief gezaagd.

carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 18:30 t/m 20:30)
info@tuinhuisje.nu
Geopend op donderdag en zaterdag van 9:00 t/m 15:00 of op afspraak