Dakbedekking /

EPDM Dakpakketen

Firestone EPDM is een gevulkaniseerd membraan, samengesteld uit vooral EPDM polymeer en roet. Deze samenstelling maakt het membraan ultra bestand tegen ozon en UV-veroudering. Dit membraan bevat geen weekmakers of vuurvertragers: haar eigenschappen blijven hierdoor stabel en onaangetast en garanderen een duurzame dakoplossing. Ook blijft Firestone EPDM soepel, zelfs bij temperaturen tot -45°C en kan tot 300% rekken om het eventueel uitzetten van de draagstructuur en grote temperatuurverschillen probleemloos op te vangen. Firestone EPDM is verkrijgbaar in folies tot 15 m breed en tot 61 m lang. Resultaat: minder naden en kortere plaatsingtijden. Ook is Firestone EPDM 100% recycleerbaar en krijgt een tweede leven als bv. looppadtegel of asfaltbedekking. Firestone EPDM is ook geschikt voor extensieven begroeiing op basis van een lichtgewicht sedumvegetatie die weinig onderhoud vraagt.


Weergave:


Bezig met laden...

carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
kvk 52842703
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 8:30 t/m 20:30)
Werkplaats geopend op donderdag van 8:30 t/m 17:00
en zaterdag van 8:30 t/m 13:00 of op afspraak

ivm onze vakantie zijn we gesloten van 11-8 t/m 30-8
vanaf zaterdag 31-8-2024 zijn we weer geopend volgens de reguliere openingstijden 


klik op de link om onze huidige adevertenties te zien op marktplaats, 

≥ tenax houtbewerking - Advertenties op Marktplaats

Door de huidige ontwikkelingen in de wereld, blijven de prijzen onzeker (gelukkig is de leverbaarheid wel weer goed) 
Alle prijzen op onze site zijn richtprijzen. Mocht de bestelling duurder of goedkoper uitvallen dan gedacht dan krijgt u hier eerst bericht van voordat we de bestelling in behandeling nemen. uiteraard doen we ons best om de prijs up to date te houden!!