Carports /

aluminium carport

ALUMINIUM CARPORT altijd op maat.

​​​​​​Een carport biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en uv-straling), in de herfst tegen vallende bladeren en takken, en in de winter tegen sneeuw. Extra voordeel is dat tijdens vorst de auto ook ijsvrij blijft. Daarnaast zorgt een carport ervoor dat uw voertuig vrij blijft van viezigheid en kunt u ook droog in- en uitstappen bij regenachtig weer. Overigens is een carport niet alleen geschikt voor uw auto, maar biedt deze natuurlijk ook bescherming aan uw caravan, camper, oldtimer of boot. De lengte van de carport kan in theorie oneindig zijn. Afhankelijk van de uitvoering wordt deze geleverd met een aantal staanders. De staanders kunnen maximaal 4 meter uit elkaar en mogen een maximale overstek van 1 meter hebben. De carport van Pext is een solide boogoverkapping met een tijdloos design en een uniek profielsysteem. Alle profielen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor de carport eenvoudig is te monteren. De dubbelwandige 10mm polycarbonaat platen (Lexan Thermoclear Plus 2UV) zijn onder extreme omstandigheden (storm, hagel, sneeuw en vorst) praktisch onbreekbaar en hiermee sterker dan glas. De carport van Pext is voorzien van CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm. Daarmee voldoet de carport aan de verplichte technische/constructieve eisen die gesteld worden aan dragende constructies. De aluminium carport van Pext is uitvoerbaar als zijaanbouw, kopaanbouw of vrijstaand. Een echte aanwinst voor uw oprit.carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 8:30 t/m 20:30)
Werkplaats geopend op donderdag van 8:30 t/m 17:00
en zaterdag van 8:30 t/m 13:00 of op afspraak

Koningsdag Zaterdag 27-4 zijn wij gesloten.

klik op de link om onze huidige adevertenties te zien op marktplaats, 

≥ tenax houtbewerking - Advertenties op Marktplaats

Door de huidige ontwikkelingen in de wereld, blijven de prijzen onzeker (gelukkig is de leverbaarheid wel weer goed) 
Alle prijzen op onze site zijn richtprijzen. Mocht de bestelling duurder of goedkoper uitvallen dan gedacht dan krijgt u hier eerst bericht van voordat we de bestelling in behandeling nemen. uiteraard doen we ons best om de prijs up to date te houden!!