Dakbedekking / Dak Shingles IKO /

IKO Shingles 3 tab bruin

IKO Shingles 3 tab bruin

merk: IKO Type: 3 Tab's inhoud per pak: 3m2 kleuren: groen, rood, zwart en bruin Verlegginginstructies: Een correcte bevestiging van de bitumenleien is van essentieel belang voor het goed fun...


Artikelnummer

 

€ 25,00
€ 22,50
Prijs per pak a 3m2

 

Aantal: 
Bestellen

merk: IKO
Type: 3 Tab's
inhoud per pak: 3m2
kleuren: groen, rood, zwart en bruin


Verlegginginstructies:
Een correcte bevestiging van de bitumenleien is van essentieel belang voor het goed functioneren van de dakbedekking onder alle weersomstandigheden. Sla nagels altijd recht in tot de nagelkop vlak op het shingleoppervlak drukt maar er niet indringt, zodat hij deze laatste niet beschadigt. Nagel steeds 2,5 cm boven de tabinsnijding en 2,5 cm van de rand vandaan.

benodigde hoeveelheid nagel 100st per pak shingles a 3m2

 

carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 18:30 t/m 20:30)
info@tuinhuisje.nu
Geopend op donderdag en zaterdag van 9:00 t/m 15:00 of op afspraak