Accessoires / Buitenkeuken /

Meubelpaneel Douglas 19mm

Meubelpaneel Douglas 19mm
Meubelpaneel Douglas 19mm

Meubelpaneel tbv b.v. DHZ buitenkeuken, toonbank of bar.

Artikelnummer

 

€ 110,00
€ 99,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
mooie douglas platen om bv een buitenkeuken, bar of toonbank te maken.

Houtsoort: douglas
Dikte: 19 mm
Breedte: 102,5cm
Lengte: 252cm

Prijs is per stuk en incl btw

carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 18:30 t/m 20:30)
info@tuinhuisje.nu
Geopend op donderdag en zaterdag van 9:00 t/m 15:00 of op afspraakDoor de huidige ontwikkelingen in de houtmarkt, blijven de prijzen maar stijgen.
Vandaar dat we alleen de prijzen kunnen garanderen op onze huidige voorraad. Mocht de bestelling duurder uitvallen en langer duren dan gedacht dan krijgt u hier eerst bericht van voordat we de bestelling in behandeling nemen.