ijzerwaren / Poortframe's /

deurslot-set PC85, RVS kruk/schild recht, voor- en sluitplaat RVS-ZWART

deurslot-set PC85, RVS kruk/schild recht, voor- en sluitplaat RVS-ZWART

Deurslot-set 45 mm 2-toers Kruk en rechtschildset zwart Voor- en sluitplaat uitgevoerd in RVS Profielcilinder 35-10-35 met 3 sleutels Dagschoot links en rechts draaibaar Krukstift 120 mm....

€ 99,95
€ 77,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deurslot-set 45 mm 2-toers
Kruk en rechtschildset zwart
Voor- en sluitplaat uitgevoerd in RVS
Profielcilinder 35-10-35 met 3 sleutels
Dagschoot links en rechts draaibaar
Krukstift 120 mm.

carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 18:30 t/m 20:30)
info@tuinhuisje.nu
Geopend op donderdag en zaterdag van 9:00 t/m 15:00 of op afspraak