lichtstraat /

Polycarbonaat lessenaarsdak

Heeft u geen plek voor een zadeldak kies, dan voor een lessenaarsdak voor op uw terrasoverkapping. Met zijn houten onderconstructie van zeer sterk Douglas hout (duurzaamheidsklasse 3), gaat de lichtstraat zeer lang mee. Deze lessenaarsdak lichtstraat zorgt voor meer lichtinval door zijn brede schuine kant (5 graden) en is uitgevoerd met 16 mm polycarbonaat in de kleur helder. Hierdoor is deze lessenaarsdak lichtstraat voordeliger en eenvoudiger te monteren. Door zijn uniek ontwerp is deze lessenaarsdak lichtstraat onderhoudsarm en zorgt het voor een unieke lichtinval.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 8:30 t/m 20:30)
Werkplaats geopend op donderdag van 8:30 t/m 17:00
en zaterdag van 8:30 t/m 13:00 of op afspraak

Let op  gewijzigde openinstijden:  ivm onze vakantie zijn we gesloten van 18-8-2023 t/m 3-9-2023
bestellen via de website kan uiteraard wel, op de whatsapp wordt tijdens deze periode niet gereageerd.Door de huidige ontwikkelingen in de wereld, blijven de prijzen onzeker (gelukkig is de leverbaarheid wel weer goed)
 
Alle prijzen op onze site zijn richtprijzen. Mocht de bestelling duurder of goedkoper uitvallen dan gedacht dan krijgt u hier eerst bericht van voordat we de bestelling in behandeling nemen.