veranda's / Muuraanbouw /

Veranda Douglas G50 met glas

Veranda Douglas Duplo 140 - Muuraanbouw Met Glas met sier-kliklijsten

De luxe veranda met écht glas. Robuust Douglas hout met staanders en dwarsligger van 14 cm. Het daksysteem bestaat uit een professioneel aluminium schroefprofielsysteem met sier-kliklijsten in de kleur antraciet (RAL7016), zwart (RAL9005) of wit (RAL9010). Een zeer luxe transparante muuraanbouw veranda.
Het hout valt onder duurzaamheidsklasse 3 en wordt geoptimaliseerd voor een zo lang mogelijke levensduur. De balken worden gedroogd (tot 18%), duplo verlijmd en gevingerlast. Dit beperkt de kans op kromtrekken, scheuren en torderen van het hout.

Alle veranda's die in deze rubriek staan kunnen bij u thuis bezorgd worden, hiervoor vragen wij slechts een bijdrage in de verzendkosten
verzenden is mogelijk onder vooruitbetaling en onder rembours 


Weergave:
 


Bezig met laden...
-10%
€ 1.450,00 € 1.305,00

carport en overkappingen

Onze overkappingen zijn te gebruiken als veranda of carport.
Verleng je leefruimte met een veranda. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens niet meer hoeft te krabben.

Informatie

We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke 2 jaar te behandelen met beits of impregneer. Heeft u nog leuke suggesties of bijvoorbeeld mooie foto's van onze overkappingen dan zouden we die graag onvangen, mail dan naar info@tuinhuisje.nu
Bent u op zoek naar een andere afmeting dan wordt aangeboden, neem dan contact met ons op en u ontvangt zo snel mogelijk een prijs opgave.

Vuren-Douglas

De complete collectie Carport's en overkappingen van Tenax is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. De douglas serie carport's en overkappingen zijn gemaakt van vers en fijnbezaagd hout.

Contact:

Tenax Houtbewerking
Industrieweg 3
7641AT Wierden
0546 574471 (donderdag en zaterdag)
06-15181737 (ma t/m za van 18:30 t/m 20:30)
info@tuinhuisje.nu
Geopend op donderdag en zaterdag van 9:00 t/m 15:00 of op afspraak